Lär dig Google AdWords

av Kristoffer Hilarius den 26 maj 2010

i Mitt bloggande

Utöver denna blogg skriver jag lite enstaka inlägg på Sökmotorkonsult.se. Där skriver jag mest om sponsrade länkar med fokus på Google AdWords.

Idag har nästan alla företag med en hemsida åtminstone testat att annonsera med AdWords och de kan idag vara riktigt hård konkurrens om vissa sökord. Just att det är så enkelt att snabbt synas med sitt erbjudande på relevanta sökningar på den överlägset största sökmotorn är säkerligen skälet till att AdWords är det självklara valet för många om de ska jobba med sponsrade länkar. Men även om det är enkelt att sätta upp en AdWords-kamanj är tjänsten allt annat än simpel. Det finns massor av diverse möjligheter att optimera sina kampanjer och det tar tyvärr ganska mycket tid att bemästra alla aspekter av AdWords. På Sökmotorkonsult.se ger jag dig som är intresserad av AdWords lite tips om olika sätt att optimera dina kampanjer.

Har du några frågor eller funderingar kring AdWords får du jättegärna kontakta oss på Pineberry eller skriva en kommentar nedan.

Liknande inlägg:

Lämna en kommentar