Skänk en slant för en god sak

av Kristoffer Hilarius den 23 februari 2010

i Bra tjänster

UNICEFJag måste tyvärr medge att jag är ganska dålig när det gäller att bidra till olika välgörenhetsorganisationer. Jag skulle kunna försöka hitta på en massa ursäkter till varför det är på det sättet men jag inser att det egentligen inte finns några giltiga skäl. Jag är väl helt enkelt en dålig person.

För att stilla mitt samvete litegrann skulle jag vilja passa på att nämna en väldigt smidig tjänst som UNICEF tillhandahåller. Via UNICEFs hemsida går det att starta din egen insamling och på så sätt stödja deras arbete för barns rättigheter. Det går att starta din insamling i ditt företags namn likväl som privatperson. När du väl skapat din insamling är det väldigt enkelt för dig och dina vänner och bekanta att skänka en slant.

Pineberry, som är företaget jag jobbar för, har skapat en sådan insamling för UNICEF. Initiativtagare till denna insamling är min kollega Johanna som utöver sitt arbete på Pineberry även arbetar för barns rättigheter genom UNICEF.

Så om du känner att du borde engagera dig lite mer i denna typ av frågor tycker jag att du ska nämna denna tjänst för din arbetsgivare och starta er egen insamling. Alternativt skänka en slant till en befintlig.

Liknande inlägg:

Lämna en kommentar