Sökmotorkonsult nominerad till YABA

av Kristoffer Hilarius den 03 februari 2010

i Mitt bloggande,SEO

Sökmotorkonsult.se har blivit nominerad till YABA (Yet Another Blog Award) i kategorin Marknadsföring. Detta gör mig lite extra glad eftersom jag skriver en del inlägg på denna blogg, främst om Google AdWords. Mina enstaka inlägg på Sökmotorkonsult.se har nog inte varit alltför bidragande till nomineringen men lite stolt tycker jag att man kan vara.

Den person som ska ha all cred när det gäller Sökmotorkonsult.se är min kollega på Pineberry, Magnus Bråth. Magnus startade Sökmotorkonsult.se 2006 och är en av det mest respekterade personer i Sverige när det gäller SEO. Är du det minsta intresserad av SEO kan jag starkt rekommendera sajten. Du kommer definitivt lära dig ett och annat om sökmotoroptimering även om du tycker att du redan har ganska så bra koll.

Om du gillar Sökmotorkonsult.se skulle jag vara tacksam om du ger oss en röst i tävlingen. Klicka här för att komma till omröstningen. Jag tog mig friheten att sätta Sökmotorkonsult som förvalt alternativ. Vänligen ange en giltig mailadress. Du behöver nämligen bekräfta din röst via ett mail som skickas till den angivna adressen.

Liknande inlägg:

{ 2 kommentarer… läs dem nedan ellerlägg till en }

Ekke februari 7, 2010 kl. 22:02

Jag röstade självklart på Sökmotorkonsult.se 😉

Svara

Kristoffer Hilarius februari 8, 2010 kl. 10:02

Tackar 🙂

Svara

Lämna en kommentar