Bloggande kollegor

av Kristoffer Hilarius den 01 september 2010

i Mitt bloggande,Övrigt

I princip alla mina kollegor på Pineberry har åtminstone en blogg där de regelbundet skriver om alla möjliga ämnen mer eller mindre regelbundet. Själv har jag haft det minst sagt svårt att få någon kontinuitet i denna blogg men jag passar härmed på att tipsa om några av mina kollegors bloggar och samtidigt ge dem lite välförtjänt länkjuice.


Aaron Axelsson
– Account Manager –  I Aarons privata blogg skriver han allt från riktigt fjantiga inlägg med internskämt till långa politiska utläggningar. Han delar även med sig av sina tankar, känslor och idéer.

Anna-Carin Wendt – Skribent – Anna-Carin a.k.a AC är en hejare på att skriva. I sin egen blogg går det dock lite segare men AC lovar numera att i sin blogg löpande rapportera om hennes favoritsysselsättning, nämligen Bikram Yoga?!?

Christian Litezings – Försäljningschef – Här bloggas det om försäljning. Punkt slut!

David Wickström – Account Manager – Bloggar bland annat om sökmotoroptimering, WordPress och smått och gott om Photoshop.

Johanna Wester – Skribent – Johanna är en flitig ung kvinna som har en massa bloggar. Bland annat en om knepiga ord och en fotoblogg där alla inlägg har en helt oförklarlig titel. Väljer dock att här länka till hennes blogg om barns rättigheter eftersom den ger bäst bild av Johanna som person.

Magnus Bråth – SEO Guru – På bloggen Nakna Sanningen bloggas det om allt möjligt och det bloggas flitigt. Rekommenderas!

Michael Wahlgren – VD – Micke delar i sin blogg med sig av sina reflektioner kring affärer, marknadsföring och entreprenörskap på nätet.

Stefan Mahlstein – Ordförande – Bloggar om livet som internetentreprenör.

Liknande inlägg:

{ 1 kommentar… läs det nedan ellerlägg till en }

Johanna september 2, 2010 kl. 13:53

Alla mina inlägg har inte alls oförklarliga titlar! 😀 Det finns en tydlig konsekvens – It’s all Ulf, baby.

Svara

Lämna en kommentar