E-handel Showcase får ett ansiktslyft

av Kristoffer Hilarius den 18 mars 2012

i E-handel

E-handel Showcase har varit lite av en hobbysajt som jag drivit under ett par år. Jag har väl egentligen inte haft något specifikt syfte med den men den har faktiskt lett till att jag kommit i kontakt med flera intressanta personer inom e-handel. I höstas blev dock sajten hackad på ett ovanligt ondskefullt sätt som bland annat Nikke Lindqvist har skrivit en del om. Jag har dock inte haft tid/möjlighet att göra så mycket åt detta tills nu.

För ett par veckor sedan startade jag om på nytt och skrotade den gamla WP-installationen (WP 2.7 så jag får nog skylla mig själv). När jag ändå var igång blev det ett lite fräschare tema plus att jag lade till en blogg. Nu återstår bara en massa redirects plus lite diverse småpill.

När det gäller bloggen är jag fortfarande lite osäker på vad den ska innehålla. Jag har förvisso jobbat med SEO och SEM för väldigt många e-butiker under min tid på Pineberry men jag är långt ifrån någon auktoritet inom svensk e-handel. Så min tanke är att bjuda in folk till att gästblogga om intressanta ämnen som berör svensk e-handel.

Om du känner att du har något intressant att dela med dig av gällande svensk e-handel får du mer än gärna kontakta mig.

Liknande inlägg:

Lämna en kommentar