En liten butik med gravidsmycken

av Kristoffer Hilarius den 15 maj 2012

i E-handel

Bola Gravidsmycke Ett Bola Gravidsmycke

I förra veckan lanserade jag en liten e-butik som säljer Bola gravidsmycken. Har du aldrig hört talas om ett Bola gravidsmycke kan jag berätta att det bärs under graviditeten och avger ett svagt ljud som har en lugnande effekt på barnet.

Det jag tycker är mer intressant är att det är en relativt liten produkt som finns i många olika utföranden och som går att skicka som brev. Ett gravidsmycke är i och för sig ganska billigt (mellan 150-300 kr) men enligt mig finns förutsättningarna för att öppna en liten nischad webbshop. Just mindre nischade webbshopar tycker jag är ett intressant koncept och även om jag inte förväntar mig tjäna några större pengar på denna butik hoppas jag på att kunna öppna flera mindre butiker i framtiden.

När det gäller produkterna i denna shop finns det tyvärr en ganska stor nackdel i att möjligheterna till återkommande köp får anses vara minimala. Så till nästa lilla webbshop hoppas jag hitta en produkt som har följande egenskaper:

  • Utpris över 500 kr
  • Ska finnas i ”lagom” antal modeller/utföranden
  • Ska finnas möjligheter till merförsäljning eller återkommande köp
  • Produkterna ska gå att skicka som brev
  • Möjlighet till bra marginaler
  • Skapliga sökvolymer

Kan du komma på någon produkt som uppfyller de villkoren får du gärna dela med dig i kommentarsfältet nedan.

Liknande inlägg:

{ 1 kommentar… läs det nedan ellerlägg till en }

Erik maj 31, 2012 kl. 10:13

Jag har själv tänkt att det måste gå att göra mycket pengar på graviditeter. Har precis kommit upp i åldern när man börjar ha kompisar som förökar sig till höger och vänster och det är fascinerande hur hela deras världsbilder förändras när de blir mammor. ALLT handlar verkligen om barnet!

Har tyvärr inga direkta andra tips på bra webbshoppsprodukter men fundera mer i nischen kring blivande/nyblivna mammor och jag är övertygad om att du kommer lyckas!

Svara

Lämna en kommentar