Lunchställen i Vasastan

av Kristoffer Hilarius den 05 juni 2010

i Bra tjänster

Pineberry, som är företaget jag jobbar för, flyttade för ett par månader sedan till nya lokaler på Tulegatan 15. Jag har bott i dessa krokar de senaste tio åren så jag trodde jag hade skaplig koll på lunchställen etc men redan första veckan började vi tappa lusten att leta efter nya restauranger att prova. Halv på skämt nämnde jag att vi borde sätta upp en tjänst där man kunde tipsa och recensera lunchställen i vårt nya kvarter. De var dock flera som tyckte det lät som en bra och rolig idé och projektet Lunchberry var igång.

Vi har i veckan lanserat sajten Lunchberry.se som är en extremt nischad sajt för personer som äter sin lunch i kvarteren mellan Sveavägen, Odengatan, Tegnérgatan och Birger Jarlsgatan. På Lunchberry får du tips om bra lunchställen i området oavsett om du är sugen på en sallad eller något italienskt. Du kan också betygsätta eller kommentera de ställen du redan provat.

Lunchberry

Hitta lunchställen i Vasastan på Lunchberry med hjälp av Google Maps

Personligen tycker jag sajten är riktigt schysst med en ganska avslappnad ”underton” och förhoppningsvis kan den ge oss lite PR bland de övriga företagen som sitter i vårt kvarter. Vi har i och för sig inte marknadsfört sajten så hårt ännu men jag tror faktiskt att jag skulle bli lite nyfiken på vilka Pineberry är om jag satt på ett annat företag i området.

Liknande inlägg:

Lämna en kommentar