Sajt med referenser av webshoppar

av Kristoffer Hilarius den 27 december 2009

i E-handel

e-handel-showcaseJag passar på att marknadsföra en annan sajt jag driver som heter E-handel Showcase. Tanken med E-handel Showcase är att personer som är intresserade av att starta en e-butik enkelt ska kunna hitta referenser av shoppar från olika e-handelsplattformar. De flesta leverantörer av e-handelsplattformar har ett antal referensbutiker på sin hemsida men att hitta referensbutiker av olika open source-plattformar kan vara lite knepigare. Så vill du se referenser av butiker utvecklade på exempelvis Magento, osCommerce eller PrestaShop kan de vara värt att spana in E-handel Showcase.

Har du redan en webshop får du gärna lägga till den på E-handel Showcase. Skriv en presentation av shoppen så ser jag till att den kommer upp på sajten med en skaplig länk till din butik.

På E-handel Showcase får du gärna skriva ett par kommentarer om vad du tycker om de respektive shopparna eller ge dem en röst. Tveka inte att kontakta mig om du har några förslag på hur jag skulle kunna utveckla E-handel Showcase.

Liknande inlägg:

Lämna en kommentar