Skapa en snygg e-post signatur

av Kristoffer Hilarius den 27 mars 2011

i Bra tjänster

Via en Tweet från @oneforty hittade jag en tjänst för att skapa snygga och funktionella signaturer till din e-post. Tjänsten, som jag aldrig tidigare hade hört talas om, heter WiseStamp och laddas ner som ett plugin till din webbläsare.

Efter att du laddat ner pluginet kan du sedan skapa en funktionell e-post signatur som innehåller diverse appar som exempelvis din senaste Tweet eller en länk till ditt senaste inlägg från din blogg etc (du kan se alla WiseStamps tillgängliga appar här). Du kan även marknadsföra din sociala närvaro med ikoner i din e-post signatur till dina profiler på exempelvis LinkedIn och Facebook plus en hel drös av annat smått och gott.

Eftersom jag tror att du är lite intresserad av hur WiseStamp fungerar så tog jag mig friheten att lägga in en kortare Video Tour om hur du kommer igång med att skapa en ny e-post signatur:

Jag provade gratisversionen och det var väldigt enkelt att komma igång. Det visade sig dock ganska snabbt bli ett problem då min inlagda signatur automatisk placerade i alla mina olika Google-konton så om jag skulle använda WiseStamp skulle jag nog behöva betalversionen där det går att att koppla signaturen till ett specifikt konto.

För ett företag ser jag dock stora möjligheter att på ett väldigt enkelt sätt marknadsföra sina senaste nyheter, sin Facebook Fan Page eller YouTube-kanal via sina anställdas e-post signaturer.

Liknande inlägg:

Lämna en kommentar